Editura si Agentie de difuzare de carte
 
 
 
 

«Despre noi»

Depozit: Calea Grivitei nr. 158, demisol, sector 1, Bucuresti, cod 010745, tel/fax. 021.22.33.608

EDITURA MONDOCART isi propune sa publice carti din toate domeniile, de o calitate ireprosabila si la un pret foarte accesibil, carti care sa fie in concordanta cu gusturile cititorilor de toate varstele, apartinand diverselor categorii socio-profesionale.

O mare parte din cartile editurii noastre se adreseaza copiilor, elevilor, ele putand fi folosite in procesul de invatamant. Discipline precum: Limba romana, Matematica, Istoria, Geografia, limbile straine se afla permanent in programul nostru editorial. O atentie deosebita s-a acordat Limbii si literaturii romane, reusind sa publicam o serie de lucrari ajutatoare atat pentru elevi, in pregatirea pentru diferite examene (capacitate, bacalaureat, invatamant superior), cat si pentru profesori, in orele de predare la clasa. Tot pentru copii, au fost realizate atragatoare carti de colorat (seria „Universul copilariei", „Animale de padure", „Animale de ferma", „Animalele planetei" etc.), carti de decupat („Surprize din carton") si lucrari de literatura, precum: „Un ghem de vise", de Cleopatra Lorintiu; „Catei saraci, catei bogati", de Lydia Ugolini; seria „Calatorii extraordinare", de Jules Verne, seriile „Clasici Romani", „Piticul cu povesti" etc.
Dictionarele („Dictionar englez-roman", de Dan Popovici, „Dictionar francez-roman", de Dan Starcu s.a.), ghidurile de conversatie („Ghid francez-roman", „Ghid englez-roman", de Marilena Alexandrescu Munteanu si „Ghid roman-italian" de G. Bojici s.a.) si enciclopediile („Fotbal de la A la Z - fotbalul romanesc de-a lungul anilor", de Mihai Ionescu, Razvan Toma si Radu Tudoran etc s.a.) au intrat si vor continua sa intre in planul nostru editorial. Nu am uitat nici domeniile mai deosebite, precum medicina, sub egida editurii noastre aparand lucrari bine documentate, cu informatii de ultima ora: „Boli ale ficatului si ale pancreasului", autor prof. dr. Coman Tanasescu, „Electrofiziologia interventionala: de la mecanism la terapie", autor prof. dr. Gheorghe Andrei Dan, „Coccidioze digestive umane", autor Lidia Lazar etc

Urmarim sa acoperim cat mai multe domenii pentru a oferi carti pentru o arie extinsa de cititori. Astfel, se afla in pregatire lucrari pe domenii ca: religie, uz gospodaresc etc.

Pe langa activitatea editoriala, firma Mondocart distribuie en-gros carte catre difuzorii din Romania, peste 400 de edituri vanzandu-si lucrarile, de-a lungul anilor, prin serviciul nostru de difuzare. Pornind de la ideea ca cititorii de carte pasionati din intreaga tara nu au posibilitatea de a gasi in localitatile lor toate aparitiile editoriale pe care si le doresc, am infiintat un SERVICIU DE CARTE PRIN POSTA, care are peste 10.000 de abonati, catalogul nostru prezentand circa 2.000 de titluri (vezi "Oferta de carti"), din toate domeniile, de la cele mai importante edituri romanesti si straine.